Svendborg Service & Teltudlejning tilbyder
- i samarbejde med Vester Skerninge Kro, se mere på www.vesterskerningekro.dk/
- alt fra receptioner til firmafester.
NYHED!
Menuforslaget tager udgangspunkt i de fire årstider og er tilpasset årstidernes råvarer.
Forårsmenu 2020 (marts - april - maj)
Saltet fjordlaks med mousseline sauce samt sprødt.
Havtaske på fennikelcrudité hertil fiskefumé.
Dansk kalv i variation med nye ristede hvidløg samt salmissauce.
Dessert omkring spæde rabarber.
Buffet
Letsaltet laks med syrnet urtefløde.
Caprese af bøftomater, olivenolie, basilikum og frisk mozzarella.
-----
Farseret fransk landkylling.
Grillet rosa kalveryg.
Sous-Vide lam.
-----
Årstidens kartofler.
Sauce tatar og sauce Provencale.
-----
Hvide mælkebætter med gulerod, grønne oliven og appelsin.
Salat af blomkål, ribs, hasselnødder og persille.
Grøn salat med soyaristede græskar samt balsamico vinaigrette.
-----
Rosmarin/pæretærte med mandelcreme.
Vi skræddersyr arrangementet udfra jeres ønsker.
- ligesom vi også leverer telte, personale og drikkevarer osv. -
alt hvad I behøver til Jeres fest. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
SVENDBORG UDLEJNING
Bolbrovej 11, Brudager
5882 Vejstrup
kontakt@svendborgudlejning.dk