Ring til os på: 21 79 95 49

 Svendborg Service & Teltudlejning tilbyder
- i samarbejde med Vester Skerninge Kro, se mere på www.vesterskerningekro.dk/
- alt fra receptioner til firmafester.

 

NYHED! 

Som noget nyt er menu forslagene taget udgangspunkt i de fire årstider, og de dertil tilpasset årstidernes råvare.

Eksempel på vinter menu (december, januar, februar)

Arrangement 1 - Menu

Cremet jordskokkesuppe med chorizo, croutons og purløg.

Kalvebryst i bouillon serveret med rødder og hvide bønner.

Mandeltærte med syltede kirsebær og hvid chokolade-iscreme.

 

Arrangement 1 - Buffet

Brandade af torsk, grillet peberfrugt og kartoffelchips.

Sprød anderilette med soya, wasabi og glaskål.

-------

Sprængt kalvebryst med frikassé og peberrod.

Canettelår i bouillon og bønner.

Braiserede svinekæber i rødvin og svampe.

Gratineret kartoffelcreme.

Kold salat af rodfrugter i honning og parmesan.

Broccoli med tørrede frugter og nødder samt hø-røget bacon.

Grøn salat med vinaigrette.

-------

Citroncremetærte med merengs.


Arrangement 2 - Gourmet Menu

Vesterhavstorsk gratineret med esdragon på perlebyg-risotto og skorzonerrødder.

Farseret vagtel på rodfrugter i salvie, p. Anna og sherrysauce.

Komposition over chokolade, merengs og citrusfrugter.



Vi skræddersyr arrangementet udfra jeres ønsker
- ligesom vi også leverer telte, personale og drikkevarer etc. -
alt hvad I behøver til jeres fest. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.